Arama
Arama Sonuçları
Akfen Yenilenebilir Enerji'nin Eğitim Seminerleri Projesi Ödüllendirildi
Akfen Yenilenebilir Enerji, sahip olduğu santrallerin bulunduğu bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği "Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri" programıyla 6'ncı Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde "Enerjimiz Geleceğimiz" ödülüne layık görüldü.
Babaş; 'Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynattırmam!'
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Tv366 ve Açıksöz TV ortak yayınına konuk oldu. Programda konuşan Babaş, CHP PM Üyesi Hikmet Erbilgin'in Bisiklet Yolu ile ilgili iddiaları için; ''Oraya 'Akşamcıların yeri' diyor. Yapılan projeleri karalayacağız diye hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynanmasına müsaade etmem. Sayın Erbilgin ile buyursun gidelim orada bir kahve içelim, görelim söylediği gibi mi?' dedi.
MHP'den Seydiler çıkarması!
MHP İl Başkanı Emre Şahin ve yönetimi, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan, Seydiler İlçe Başkanı Abdülmuttalip Karagöz MHP yönetimi ve MHP meclis üyeleri, KAÇEP Başkanı Serpil Keskin ile birlikte esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.
Kastamonu'da çağrı çılgınlığı! % 69.9'u ASILSIZ!
Kastamonu 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü; Kastamonu'da 2023 yılında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan çağrılarla ilgili açıklama yaptı. 2023 yılında Kastamonu'da toplam 344 bin 548 çağrı alındığı bu çağrıların yüzde 69.9'unun asılsız olduğu açıklandı. 
Kastamonu'ya bir talip daha!
Kastamonu'da 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tarık Ziya Çağılcı, Kastamonu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Çağılcı, başvuru sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Baltacı, Köksal'ın tehdit iddialarına yanıt verdi: "İspat eden buyursun"
CHP İl Başkanlığı'nda İlçe Başkanları toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Hasana Baltacı, Afyon'da yaşanan krizi değerlendirdi. Baltacı açıklamasında CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'ın 'Tehdit edemezsin, o telefonda söylediklerini burada söyleyeceksin' ifadeleri için; "Ben kimseyi tehdit etmedim. Grup Başkanvekilini tehdit eden hiçbir ifadem olmamıştır. İspat eden olursa buyursun gelsin. Genel Başkanımıza bir çağrıda bulunacağım. O çağrıya cevap verilirse ne ala verilmezse hakkımızı hukukumuzu kamuoyu nezdinde aramaya devam edeceğiz" dedi.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Açıkan okuyanlar için AÖL kayıtları ne zaman? kayıt yenileme hangi tarihte?
Milli Eğitim Bakanlığı'nın Açık Öğretim Lisesi yeni dönem AÖL kayıt ve kayıt yenileme tarihleri ile ilgili bir açıklama yapıp yapmadığı merak ediliyor. Yeni dönem AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihleri, Açık Öğretim Lisesi 2023-2024 takvimi ile birlikte belli olacak. Bu yıl AÖL sınavlarının yüz yüze olarak yapılması bekleniyor. İşte detaylar
AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi 2023 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı
Anadolu üniversitesi 2023 AÖF yaz okulu sınavları 19 Ağustos'ta gerçekleşmişti. AÖF yaz okulu sınavının yıl sonu notuna katkısı %100 olacak. Sınavda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Ayrıca AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinde bulunan öğrenci otomasyonundan erişime açılacak. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları e-devlet ve ekampus'ten sorgulanabiliyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları e-devlet sorgulama ekranı
Ukrayna tahılı, Batı Karadeniz'e mi geliyor?
Tahıl Koridoru Anlaşması'na alternatif rota arayışları sürerken, Rus lider Putin'e, işgal altındaki Herson'la Zonguldak arasında tahıl taşımak için feribot hattı kurulması teklif edildi.
ORC'den yerel seçim anketi: AK Parti, CHP ve İYİ Parti düşüşte, MHP yükseliyor
ORC'nin mart ayındaki yerel seçimlere yönelik yaptığı ankete göre AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin oy oranlarında 2019'e göre düşüş yaşandı.
Okulda cep telefonu yasağı geliyor
Millî Eğitim Bakanlığı, içinde ‘okulda cep telefonu yasağı’nın da olduğu paket düzenleme hazırlıyor.
TÜİK açıkladı: işte Türkiye’nin yaşam kalitesi
TÜİK'in açıkladığı 2022 Yaşam Kalitesi Modülü araştırmasının sonuçları ekonomik krizle boğuşan Türkiye'nin ne hale geldiğini ortaya koydu. Arkadaş veya akrabalarla hiç görüşmeyenlerin çoğunluğunu yoksulluk veya sosyal dışlanma riski altında olanlar oluşturdu. Son 12 ayda 15 yaş ve üzeri fertlerin yüzde 69'unun hiç kitap okumadığı ortaya çıktı.
Genel başkanımın yanındayım diyordu partisinden istifa etti
İYİ Parti Kastamonu teşkilatı kurucu üyelerinden ve Merkez İlçe eski Başkanı Aydın Yaman, partisinden istifa etti
Ve İmamoğlu isyan bayrağını açtı! 'Sonuna geldik'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'değişim'le ilgili sürecin sonuna geldiklerini belirterek, "Bir, iki hafta içerisinde toplumla düşüncelerimi paylaşacağım" diye konuştu.
Kastamonu Üniversitesi, Brüksel’de sempozyum düzenleyecek
Kastamonu Üniversitesi’nin koordinatörlüğünde Uluslararası Miras Dil ve Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sempozyumu, Belçika’nın Brüksel şehrinde gerçekleştirilecek.
15 Temmuz'un 7. yıl dönümünde tüm camilerde sela okunacak
15 Temmuz Cumartesi gününü 16 Temmuz Pazar gününe bağlayan gece saat 00.13’te Türkiye genelindeki tüm camilerde eş zamanlı selalar okunacak.
Dekan Sökmen’e ödül
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, yaptığı uluslararası bilimsel ve sanatsal faaliyetleriyle Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin uluslararası alanda tanınırlığına katkı sağlaması nedeniyle Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi 2022 Yılı Uluslararası Yayın/Sanat Teşvik Ödülü almaya hak kazandı.
AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve ücreti belli oldu mu? 2023 AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıt tarihi araştırması sıklaştı. Bahar yarıyılı dönem sonu sınavlarının 21 Haziran tarihinde açıklanmasıyla gözler "AÖF yaz okulu sınavı ne zaman ve online mı?" sorularına çevrildi. İşte, 2023 AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ve sınavları ile ilgili detaylar...
Erdoğan tarihe geçecek! Dünyada bir ilk…
Erdoğan, muhalefet partisine heykel diktiren ilk lider olarak dünya tarihine geçecek.
KÜ'ye 6 ödül
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen 'Engelsiz Üniversite Ödülleri 2023' programında ilk defa ödüle layık görüldü.
Son seçim anketi yayımlandı: İşte sonuçlar
Konda Araştırma'nın son çalışmasına göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'ın oyu yüzde 52.7, Kılıçdaroğlu'nun ise yüzde 47.3 olarak hesaplandı.
Üniversite sınavları online mi yoksa yüz yüze mi olacak?
Üniversite sınavları nasıl olacak? Üniversite sınavları online mi yoksa yüz yüze mi?
Üniversite sınavları ertelendi
YÖK: Üniversitelerde bahar dönemi sınavlarının 1 Haziran'dan sonra yapılmasına karar verildi.
KEAS 7. Global Kalite Zirvesi tamamlandı
Kastamonu Entegre yurtiçi ve yurtdışı tesisleri bünyesindeki kalite çemberi ve sürekli iyileştirme ekiplerinin başarılı projelerini ödüllendirmeye devam ediyor. Bu yıl yedincisi düzenlenen KEAS Global Kalite Zirvesi’nde farklı ekiplerin kalite çember projelerini değerlendiren jüri, en iyi proje ve önerileri ödüllendirdi.
TRT Diyanet Çocuk kanalı yayına başladı
TRT Diyanet Çocuk kanalı, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu iş birliğinde yayın hayatına başladı. 24 özgün içerikle test yayınına başlayan, çocuklar için dini içerikli animasyon çizgi diziler üretecek olan TRT Diyanet Çocuk”, “"Kalplere Yolculuk” sloganıyla devam edecek.
Halk eğitim kursları dijital ortama aktarılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Halk Eğitim Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) dijital platformunu hayata geçirdi. Platformla, halk eğitim merkezlerinde yüz yüze açılan kurslara uzaktan eğitim ile katılmak mümkün olacak.